Nyheter

Mer samarbeid og

Lederduoen i Galleria ønsker seg et breiere samarbeid og vil ta i bruk hele byen.

Styreleder i Galleria Kunstfestival Annika Honggard (t.v.) og daglig leder Rikke Lund tilhører den unge generasjonen vefsninger som mer enn noe annet ønsker å skape liv og økt bolyst i Mosjøen og Vefsn. (Foto: Torild Wika)

Planleggingen av Galleria 2019 er alt i gang, ennå før årets kunstfestival er gjennomført. Målet med Galleria står uansett like solid forankret som Øyfjellet, sier styreleder Annika Honggard og daglig leder Rikke Lund i et intervju med Helgeland Sparebanks publikukasjon Drivkraft for Helgeland.

- Festivalen skal være en kreativ tumpleplass for kunst og kultur, enten det dreier seg om malerier, dans, naturopplevelser eller musikk og litteratur.


Siste innlegg

Petter Dass gt 1

8656 Mosjøen

Du finner oss på VÆXT Mosjøen

logo_vext2.png

© 2021 Galleria Kunstfestival.