Arrangememnter
Betal med
Operapub på Kulturverkstedet!
Dato : 
14/7    kl. 20:00
Sted : 
Kulturverkstedet

Etter fjorårets suksess med fulle hus ønsker vi denne gjengen hjertelig velkommen til årets festival!


Innherredsveitjan Mildred Marita R. Røthe (sopran) og Thale Jørstad (mezzosopran) tar med seg pianisten Brage Kristian Einum fra Surnadal og inviterer til et uhøytidelig og intimt møte med den fargerike opera- og musikalverdenen.


Operapubkonseptet er enkelt: Publikum har noe godt i glasset og artistene byr på underholdende, akustisk musikk. Det vil bli to pauser i programmet der man kan «fyll på og tapp tå», som vi sier på Innherred.

Velkommen til en kveld med opera og øl i skjønn forening!

Billettpris : 
250,-
Betales via VippsGo som har nummeret: 519278
Konsert med Inge Bremnes!
Dato : 
13/7    kl. 21:00
Sted : 
Barthbrygga

Inge Bremnes kommer til Mosjøen under Galleria Kunstfestival og med seg har han gitaren sin. Han kommer til å spille litt av låtene fra tidligere utgivelser, samt noe fra hans nye plate som kommer ut i høst.

Cc: 250,-
Betaler via vipps: 519278 (Galleria AS)
18-års grense

Hør Inge Bremnes på Spotify her: https://open.spotify.com/artist/4lgiQEUzN7K9IsXDXpHkVB?si=E0dZY6sCSP6b--K41DlSgw

Litt om artisten:
Inge lager populærmusikk på nordnorsk. Lydlandskapet er atmosfærisk, og veksler mellom det kraftfulle og stillferdige. Tekstene kan være underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte.

Scener og festivaler Inge tidligere har spilt på inkluderer blant annet Rockefeller, Parkteateret, Samfundet i Trondheim, Barentsspetakkel og landsfinalen i Bandwagon. Våren 2017 mottok han startens kunstnerstipend. 

Ved siden av listing av singlene "Sne" og "Ka du håpa på" hos både P1 og P3, har Inge høstet lovord med anmeldelse i Dagbladet, utsolgte konserter over hele landet, samt besøk hos flere av Norges største radioprogram. 

I vår gav Inge ut sitt debutalbum "Mellomspill", og i den forbindelse la han og bandet ut på Norgesturne. Sommeren og høsten ble fylt opp av spillinger fra det ganske land, og innspilling av plate nummer to er allerede godt i gang.

Lytt til Tor Martin!
Dato : 
Hver dag under galleria-uken kl. 13:00 og 11/7    kl. 20:00, 
Sted : 
Galleri SOS, Nano

Lytt til Tor Martin Leines Nordaas

Forfatteren inviterer publikum med på en lun halvtimes reise gjennom alle sine fem bøker på Galleri SOS på Mosjøen torg hver dag under Galleria-uken. 
Gratis inngang.

Onsdag 11. juli klokka 20.00 holder han ølkåseriet «Tor Martin i humlebolet» på Nano, og torsdag 12. juli klokka 19.00 skal billedmaker Stig Ove Sivertsen male en dryppende fersk akvarell mens Tor Martin leser historien «Mannen jeg måtte møte» på Galleri SOS. Velkommen overalt!

Morgenyoga med Wiken Yoga!
Dato : 
9/7 - 12/7 kl. 9:00
Jacobsenbrygga
Sted : 

Deilig og rolig morgenyoga før festivaldagen starter. For alle! 

50,- Betales ved inngang. 

Peacepainting
Dato : 
9/7-10/7 kl. 10:00 - 16:00
Sted : 
Sjøsiden senter

Velkommen til kunstverksted på Sjøsiden! Her kan alle som ønsker komme innom G-Sport sine gamle lokaler og male et bilde med veiledning fra Peacepainting-kunstnerne. 

Man trenger ingen forkunnskaper, bare kom som du er!

Peacepainting er kort fortalt et internasjonalt fredsprosjekt for barn, unge og voksne på tvers av tro og livssyn i en kontekst av likeverd og fred. Verksteder som blant annet omhandler intuitiv maling, tekstskaping og utstilling, avholdes i alle slags miljø og kulturer og i alle slags land med ulike typer styresett.

Miljøvennlig moteshow!
Dato : 
10/7    kl. 17:00
Sted : 
Mosjøen Torg

I en tid med mye fokus på miljø har vi valgt å sette sammen et moteshow med spesielt fokus på gjenbruk . Du vil få se klær og gjenstander fra både Termik og Røde Kors sin bruktbutikk. I tillegg vil du få se redesign av klær fra Termik. Modeller og dansere fra Balance - Mosjøen Danseforening. 

Trine Holmen på Nanotil «Tor Martin i humlebolet»
Dato : 
11/7    kl. 20:00
Sted : 
Mosjøen Torg

Onsdag 11.juli klokka 20.00 inviterer Trine Holmen på Nanotil «Tor Martin i humlebolet», der Tor Martin Leines Nordaaskåserer om øl, noe han ikke har særlig peiling på. Dermed blir det intet ekspertforedrag, med et skråblikk med Tor Martin-vri, med gode muligheter for latter og nikkende gjenkjenning. Velkommen!

Workshop i fribroderi med Marte Henriksen!
Dato : 
9/7    kl. 17:00 - 21:00
Sted : 
Helgeland museum

Fribroderi er en uttrykksform som kombinerer et tradisjonshåndverk med fantasi og kreativitet for å aktualisere for samtida. Kursdeltakerne får blant annet arbeidet med temaene; portrett og spor!

Workshoppen har begrenset med plasser - bestill din billett via Vipps ved å bruke dette nr.: 519278
Pris: 600,-

Om kursholder:
Marte Henriksen har deltatt på Galleria åtte ganger med både foto, maleri, egenprodusert bok og tegninger. Til daglig er hun Masterstudent på kunst, design og arkitektur lektorutdanning og har arbeidet som lærer i estetiske fag på videregående i ca. 11 år. Marte har vært medlem i fribroderi gruppa STING siden 2014, og har arbeidet utforskende med tegning med tråd i den sammenheng.

Billettpris : 
600,-
Betales via Vipps som har nummeret: 519278